QMA Nätverk

Envicon samordnar QMA Nätverk för dig som arbetar med miljö, kvalitet eller arbetsmiljö. Fyra gånger per år anordnar vi nätverksträffar i Kalmar/Nybro/Oskarshamn med omnejd. Vi höjer kompetensen och utbyter erfarenheter mellan varandra.

Vid varje tillfälle berättar deltagare om erfarenheter/reflektioner från senaste revisionen på företaget. Vi tar in intressanta föreläsare och håller oss alltid uppdaterade med förändringar både i lagstiftning och standarder. Träffen avslutas med ett företagsbesök och vid varje tillfälle bjuds det på frukost och lunch.

Exempel på aktiviteter vid tidigare nätverksträffar

 

 

Planerade nätverksträffar 2022

9 februari 2022 (digital)

19 maj 2022 – Tema kundnöjdhet
Vi besökte Norden Machinery i Kalmar samt gästades av Peter Hallberg, Revisionschef på SB Cert.

30 augusti 2022
Vi samlas på Stora hotellet i i Nybro för att ta oss vidare på studiebesök hos Nybro cementgjuteri. På eftermiddagen gästas vi av Roger Abrahamsson från FinnSafety som kommer berätta om maskinsäkerhet och skydd på gamla maskiner.

24 november 2022
Vi börjar dagen med studiebesök på Scania i Oskarshamn. Vi äter lunch tillsammans på Forum där vi även tillbringar eftermiddagen med det spännande temat ”Best practice”. Vi delar med oss av våra bästa tips på saker kopplade till ledningssystemet som verkligen bidrar positivt till organisationen. Tillsammans kommer vi hitta många guldkorn och lära oss av varandra.

Årsavgift: 2000:- exkl.moms/deltagare. I avgiften ingår 4 nätverksträffar/år där frukost och lunch ingår.

 

Datumen för planerade nätverksträffar år 2023 är klara!
Vi kommer att träffas 14/2, 11/5, 30/8 och 21/11.

Anton Humala Envicon

Kontakta Anton Humala

Anton samordnar nätverksträffarna, hör av dig till honom om du har frågor kring nätverket eller vill bli medlem.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!