Laglista – arbetsmiljö

Prenumerera på företagsanpassad laglista

Varje företag har en skyldighet att känna till och följa en mängd lagar inom arbetsmiljöområdet. Det är inte lätt att hålla reda på alla berörda lagar och ha koll på uppdateringar och förändringar. Vi hjälper dig att upprätta och uppdatera er laglista.

Prenumerera på aktuella arbetsmiljölagar från Envicon Miljökonsult AB. Laglistorna uppdateras 2 gånger/år och innehåller de lagar som verksamheten är berörd av. Envicon informerar om berörda nyheter och ändringar. Detta sparar tid åt er eftersom ni inte själva behöver leta i lagtext om ni berörs eller inte.

Laglistan för arbetsmiljö kan även kombineras med berörda miljölagar och berörda trafiksäkerhetslagar utifrån verksamhetens behov. Envicons laglistor är godkända av externa revisorer och inspektörer.

Gör det enkelt för Er också, beställ en företagsanpassad laglista med de arbetsmiljölagar som din verksamhet är berörd av!

Kontroll av lagefterlevnad

Förutom en aktuell laglista ska även företag ha koll på efterlevnaden av berörda lagar, något som kräver kunskap om innehållet i lagarna. Gör det enkelt och smidigt för er och anlita Envicon för att utföra kontroll av er lagefterlevnad.

Emelie arbetsmiljöingenjör

Kontakta Emelie Årcén

Emelie är en av våra arbetsmiljöingenjörer som arbetar med våra kunders laglistor. Kontakta Emelie om du också är intresserad av att prenumerera på vår företagsanpassade lagförtecking.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!