Ny kund - Värmdal Recycling Machines AB

2019/04/25

Envicon MIljökonsult AB tackar Värmdal Recycling Machines AB i Nybro för förtroendet att hjälpa till med diverse uppdrag inom det systematiska arbetsmiljöarbetet. Det ska bli så intressant och givande att vara med och leda er i arbetsmiljöarbetet framöver. 

Ny kund - Kalset Automatsvarvning AB

2019/04/17

Kalset Automatsvarvning AB i Gnosjö är ny prenumerarant av Envicons lagförteckning för berörda lagar inom miljö- och arbetsmiljöområdet. Envicon tackar också fär förtroendet att i samband med identifieringen av berörda lagar även genomföra en lagefterlevnadskontroll i verksamheten. 

Hemsida: http://www.kalset.se

Ingela - certifierad miljörevisor

2019/03/11
Bild: 

Grattis till vår konsult Ingela som fått godkänd uppdatering som certifierad miljörevisor. Certifikatet används som belägg för kompetens vid miljöuppdrag.

Ny kund - Takteam AB

2019/03/02

Envicon Miljökonsult AB tackar Takteam AB för förtroendet att få hjälpa till med frågor som berör verksamhetens arbetsmiljö och säkerhet på arbetsplatsen. 

Takteams hemsida: http://takteam.se/sv/

Ny kund - Lackeby Products AB

2019/02/22

Envicon har fått förmånen att agera som extra resurs till Lackeby Products AB inom miljö- och arbetsmiljöområdet. Vi ser fram emot detta inspirerande och intressanta uppdrag.

Lackeby Products hemsida: https://lackeby.se/#/ 

Ny kund - HA Bygg i Höganäs

2019/02/16

Envicon tackar Henrik Anderssons Byggnads AB i Höganäs för förtroendet att få leverera deras uppdateringar av berörda lagar 2 ggr/år.

Länk till hemsida:  http://habygg.com

Ny kund - Smålands Logistik AB

2019/02/15

Envicon tackar Smålands Logistik och Börjeskoncernen för förtroendet att få leverera företagsanpassad lagförteckning inom områdena miljö, arbetsmiljö och trafiksäkerhet. 

NYHET inom Envicon är att våra laglistor även kan omfatta vägtrafiksäkerhet för att uppfylla kraven i ISO 39001: 2012. 

Länk till deras hemsida: http://www.borjeskoncernen.se/smalandslogistik/

Ny kund - J.A Maskinteknik AB

2019/01/09

Envicon tackar J.A Maskinteknik AB i Färjestaden för förtroendet att få hjälpa Er med frågor som berör miljö- och arbetsmiljöområdet så att vår kompetens kan bidra till en säkrare arbetsplats. Det stämmer så väl överens med vår affärsidé. 

 

J.A Maskinteknik AB webbsida: https://jamaskinteknik.se

Gott Nytt ÅR!

2018/12/27

Gott Nytt År! Vi på Envicon vill framföra vårt varmaste tack till alla kunder och samarbetspartners för ett fantastiskt roligt och inspirerande år. Hos oss har det hänt massor det senaste året då vi flyttat vårt kontor till större lokaler och utökat teamet med ytterligare en konsult. Nu ser vi fram emot ett minst lika bra 2019 tillsammans med Er. 

 

NY kund - GBP Ergonomics AB

2018/12/17

Envicon tackar GBP Ergonomics AB för förtroendet att leverera företagsanpassad lagförteckning för deras berörda miljö- och arbtsmiljölagar. 

GBP:s hemsida: https://www.gbp.se