Öppen utbildning - arbetsmiljö

2019/08/23
Bild: 

Nu kör vi vår populära utbildning igen!
Passa på att anmäla er till utbildningen om arbetsmiljö för chefer och ledare. Anmäl er gärna tillsammans med ert skyddsombud. 
Lär er allt om de lagar och krav som finns inom arbetsmiljöområdet. 
Ni får ta del av verktyg och rutiner för att uppfylla krav och lyssna på aktuella rättsfall inom området som lär er hur ni ska förebygga olyckor och jobba förebyggande på er arbetsplats. 

Kvalitetsledningssystem - Ny kund: Mora Press- och Formverktyg AB

2019/08/23

Envicon tackar Mora Press- och Formverktyg AB för förtroendet att hjälpa dem med att uppdatera deras kvalitetsedningssystem för att uppfylla kraven i ISO 9001:2015 och specifika kundkrav som leverantör av medicinutrustning. Vi kommer vara vägledande i processen och uppdraget förväntas vara klart innan sommaren 2020. 

Länk till deras hemsida: http://morapressoform.se/

Bergkvarabuss - Företagsanpassad utbildning

2019/08/23

Konsult från Envicon har fått förtroendet att utbilda chefer, arbetsledare och skyddsombud i arbetsmiljö. Vi kör 2-dagarsutbildning som anpassas efter verksamhetens arbetsmiljö och risker. 

Länk till deras hemsida: https://www.bergkvarabuss.se/sv

Ny kund - R-man i Värnamo AB

2019/08/23

R-man i Värnamo AB har gett oss förtroendet att leverera en anpassad lagförteckning för deras verksamhet som vi sedan uppdaterar två gånger om året så att de kan känna sig trygga med att hålla sig ajour med lagkraven inom miljö- och arbetsmiljöområdet. 

R-man tillverkning av komplexa rörkonstruktioner genom egen rörbockning och svetsning.
Länk till deras hemsida: http://www.rman.se/

Vi har blivit klimatsmarta på 30 dagar

2019/06/10
Bild: 

 
Vi har under 30 dagar jobbat hårt med att kartlägga vår miljöpåverkan och för att bli mer klimatsmarta - en utmaning från Breakit. Även om vi jobbar inom detta område så har vi fått en ögonöppnare för oss själva och massor av bra tips för vårt fortsatta arbete för att bli ännu mer klimatsmarta och sådant som vi också kan dela med oss av till våra kunder... ringar på vattnet.

Ny kund - PVF Yrke & Utbildning AB

2019/05/30

PVF Yrke & Utbildning AB i Stockholm och Katrineholm har gett oss förtroendet att leverera en anpassad lagförteckning för deras verksamhet som vi sedan uppdaterar två gånger om året så att de kan känna sig trygga med att hålla sig ajour med lagkraven inom miljö- och arbetsmiljöområdet. 

PVF Teknikcentrum i Katrineholm yrkesutbildar ungdomar inom plåtslageri- och ventilation. 
Länk till deras hemsida: https://pvf.se/

Ny kund - Värmdal Recycling Machines AB

2019/04/25

Envicon MIljökonsult AB tackar Värmdal Recycling Machines AB i Nybro för förtroendet att hjälpa till med diverse uppdrag inom det systematiska arbetsmiljöarbetet. Det ska bli så intressant och givande att vara med och leda er i arbetsmiljöarbetet framöver. 

Ny kund - Kalset Automatsvarvning AB

2019/04/17

Kalset Automatsvarvning AB i Gnosjö är ny prenumerarant av Envicons lagförteckning för berörda lagar inom miljö- och arbetsmiljöområdet. Envicon tackar också fär förtroendet att i samband med identifieringen av berörda lagar även genomföra en lagefterlevnadskontroll i verksamheten. 

Hemsida: http://www.kalset.se

Ingela - certifierad miljörevisor

2019/03/11
Bild: 

Grattis till vår konsult Ingela som fått godkänd uppdatering som certifierad miljörevisor. Certifikatet används som belägg för kompetens vid miljöuppdrag.

Ny kund - Takteam AB

2019/03/02

Envicon Miljökonsult AB tackar Takteam AB för förtroendet att få hjälpa till med frågor som berör verksamhetens arbetsmiljö och säkerhet på arbetsplatsen. 

Takteams hemsida: http://takteam.se/sv/