Ingela - certifierad miljörevisor

2019/03/11
Bild: 

Grattis till vår konsult Ingela som fått godkänd uppdatering som certifierad miljörevisor. Certifikatet används som belägg för kompetens vid miljöuppdrag.

Ny kund - Takteam AB

2019/03/02

Envicon Miljökonsult AB tackar Takteam AB för förtroendet att få hjälpa till med frågor som berör verksamhetens arbetsmiljö och säkerhet på arbetsplatsen. 

Takteams hemsida: http://takteam.se/sv/

Ny kund - Lackeby Products AB

2019/02/22

Envicon har fått förmånen att agera som extra resurs till Lackeby Products AB inom miljö- och arbetsmiljöområdet. Vi ser fram emot detta inspirerande och intressanta uppdrag.

Lackeby Products hemsida: https://lackeby.se/#/ 

Ny kund - HA Bygg i Höganäs

2019/02/16

Envicon tackar Henrik Anderssons Byggnads AB i Höganäs för förtroendet att få leverera deras uppdateringar av berörda lagar 2 ggr/år.

Länk till hemsida:  http://habygg.com

Ny kund - Smålands Logistik AB

2019/02/15

Envicon tackar Smålands Logistik och Börjeskoncernen för förtroendet att få leverera företagsanpassad lagförteckning inom områdena miljö, arbetsmiljö och trafiksäkerhet. 

NYHET inom Envicon är att våra laglistor även kan omfatta vägtrafiksäkerhet för att uppfylla kraven i ISO 39001: 2012. 

Länk till deras hemsida: http://www.borjeskoncernen.se/smalandslogistik/

Ny kund - J.A Maskinteknik AB

2019/01/09

Envicon tackar J.A Maskinteknik AB i Färjestaden för förtroendet att få hjälpa Er med frågor som berör miljö- och arbetsmiljöområdet så att vår kompetens kan bidra till en säkrare arbetsplats. Det stämmer så väl överens med vår affärsidé. 

 

J.A Maskinteknik AB webbsida: https://jamaskinteknik.se

Gott Nytt ÅR!

2018/12/27

Gott Nytt År! Vi på Envicon vill framföra vårt varmaste tack till alla kunder och samarbetspartners för ett fantastiskt roligt och inspirerande år. Hos oss har det hänt massor det senaste året då vi flyttat vårt kontor till större lokaler och utökat teamet med ytterligare en konsult. Nu ser vi fram emot ett minst lika bra 2019 tillsammans med Er. 

 

NY kund - GBP Ergonomics AB

2018/12/17

Envicon tackar GBP Ergonomics AB för förtroendet att leverera företagsanpassad lagförteckning för deras berörda miljö- och arbtsmiljölagar. 

GBP:s hemsida: https://www.gbp.se

 

Ny kund - Söderlunds Metall AB i Gnosjö

2018/12/10

Envicon tackar Söderlunds Metall AB i Gnosjö för förtroendet att bevaka berörda miljö- och arbetsmiljölagar. Företaget prenumerarer på Envicons lagbevakningstjänst som håller dem underrättade om aktuell lagstiftning.

 

Hemsida: https://soderlundsmetall.se 

Ny kund - Konrad Ericsson & Co

2018/10/03

Envicon tackar Konrad Ericsson & Co i Nybro för förtroendet att få hjälpa till med ert systematiska arbetsmiljöarbete framöver. 

 

http://www.konrads.se