Gilla Jobbet

2019/10/26
Bild: 

En fantastisk dag i Stockholm med fokus på arbetsmiljö. Konsulterna Mica och Therese har lyssnat på intressanta föreläsningar och nätverkat på Gilla Jobbet-mässan. 

Ny kund - TM Tube Systems AB

2019/10/26

Envicon tackar för förtroendet att få hjälpa TM Tube Systems AB i Torsås med uppgifter inom miljö- och arbetsmiljöområdet. 

TM Tube Systems AB är nu även prenumeranter av vår lagförteckning för berörda miljö- och arbetsmiljölagar. 

 

Hemsida: http://tmtubesystems.com/

Ny kund - LGG inneklimat AB

2019/09/26

Envicon tackar LGG Inneklimat för förtroendete att få hjälpa till med ert miljö- och arbetsmiljöarbete. 

Hemsida: http://www.lgg.se/

Inhyrd resurs - BEVI AB

2019/09/26
Bild: 

Envicon tackar BEVI AB för förtroendet att få hjälpa till som extern resurs inom miljö, kvalitet och arbetsmiljöområdet. Konsult från Envicon kommer vara stationerad på Bevi en dag i veckan. Att anlita konsult som inhyrd resurs är en mycket bra lösning för kunden och referenser på detta kan ges om någon mer är intresserad. 

Envicon genomför utbildning på Campus i Värnamo

2019/09/26
Bild: 

Envicon har fått uppdraget att genomföre en tvådagars internrevisionsutbildning på Campus i Värnamo. 
Vår konsult Mica Hofverhagen utför utbildningen 26-27 september. Dag 1 är teori och övningar och dag 2 utförs lärarledd internrevision på ett företag i regionen. 

Stärkt kompetens inom vibrationer

2019/09/26
Bild: 

Vår konsult Emma Anderson har varit på en 2-dagarskurs hos Centrum för arbets- och miljömedicin i Stockholm och fördjupat sig i ämnet vibrationer, hand- arm och helkroppsvibrationer. Detta är ett viktigt område och många arbetstagare utsätts för vibrationer inom flera olika branscher och det finns mycket problem med skador och besvär. Vi har genom kursen fått ta del av nya varianter av  mätutrustning och lärt oss mer om riskbedömningar, resultat av forskning och förebyggande åtgärder. 

Öppen utbildning - arbetsmiljö

2019/08/23
Bild: 

Nu kör vi vår populära utbildning igen!
Passa på att anmäla er till utbildningen om arbetsmiljö för chefer och ledare. Anmäl er gärna tillsammans med ert skyddsombud. 
Lär er allt om de lagar och krav som finns inom arbetsmiljöområdet. 
Ni får ta del av verktyg och rutiner för att uppfylla krav och lyssna på aktuella rättsfall inom området som lär er hur ni ska förebygga olyckor och jobba förebyggande på er arbetsplats. 

Kvalitetsledningssystem - Ny kund: Mora Press- och Formverktyg AB

2019/08/23

Envicon tackar Mora Press- och Formverktyg AB för förtroendet att hjälpa dem med att uppdatera deras kvalitetsedningssystem för att uppfylla kraven i ISO 9001:2015 och specifika kundkrav som leverantör av medicinutrustning. Vi kommer vara vägledande i processen och uppdraget förväntas vara klart innan sommaren 2020. 

Länk till deras hemsida: http://morapressoform.se/

Bergkvarabuss - Företagsanpassad utbildning

2019/08/23

Konsult från Envicon har fått förtroendet att utbilda chefer, arbetsledare och skyddsombud i arbetsmiljö. Vi kör 2-dagarsutbildning som anpassas efter verksamhetens arbetsmiljö och risker. 

Länk till deras hemsida: https://www.bergkvarabuss.se/sv

Ny kund - R-man i Värnamo AB

2019/08/23

R-man i Värnamo AB har gett oss förtroendet att leverera en anpassad lagförteckning för deras verksamhet som vi sedan uppdaterar två gånger om året så att de kan känna sig trygga med att hålla sig ajour med lagkraven inom miljö- och arbetsmiljöområdet. 

R-man tillverkning av komplexa rörkonstruktioner genom egen rörbockning och svetsning.
Länk till deras hemsida: http://www.rman.se/